Inner Beauty –kotikutsut

”Kuinka löytää kiireen keskellä omasta sisimmästään rauhaa ja hyvinvointia pulppuava lähde?”

HALUATKO JÄRJESTÄÄ YSTÄVILLESI, TUTTAVILLESI,

NAAPUREILLESI TAI VAIKKA TYÖKAVEREILLESI

AINUTLAATUISEN SISÄISTÄ HYVINVOINTIA EHEYTTÄVÄN

ILLAN KOTIISI?

Nykyelämän kiireen ja stressin vaikutuksessa eläville ihmisille tai vain omasta henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille Inner Beauty –kotikutsut luo oivallisen ja hauskankin mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan itseä ja elämää tutussa ympäristössä uudesta näkökulmasta käsin ja löytää avaimia kestävään hyvinvointiin. Lähtökohtana on rauhoittuminen, jatkuvan mielen melun hiljentäminen ja sisäisen tutkimusretkeilijän – tietoisen tarkkavaisuuden – herättäminen suhteessa mielen ja kehon sisäisiin tuntemuksiin miellyttävillä tietoisuustaitoharjoituksilla.

INNER BEAUTY -KOTIKUTSUT ON HENKISIÄ VOIMAVAROJA ELVYTTÄVÄ KOKEMUS SEKÄ MAHDOLLISUUS OPPIA KEHITTÄMÄÄN UUDENLAINEN HYVINVOINTIA RUOKKIVA LEMPEÄN HYVÄKSYVÄ JA ARVOSTAVA SUHDE ITSEEN JA ELÄMÄÄN.

…Eheyttäviä harjoituksia on mahdollisuus jatkaa omassa arjessaan mukanaan saatavilla helpoilla ohjeilla.

Tulen pitämään miellyttävän kokemuksellisen ja vuorovaikutteisen hetken kotiisi, kaupunkimökillesi tai vaikka taloyhtiösi kokoontumistilaan, jonka jälkeen te voitte jatkaa rauhoittunein ja virkistynein oloin mukavaa iltaa keskenään vaikka kesäisten puutarhajuhlien merkeissä!

Ohjelmaosuus harjoituksineen kestää n 1,5h.

Kerro ryhmäsi koosta ja sijainnista, sekä kysy tarjous!

(Viitehinta alkaen 25e/hlö -> riippuen ryhmän koosta ja sijainnista)
Minimiryhmän koko 7 vierasta (hinta tuolloin pääkaupunkiseudulla 35e/hlö).
EMÄNNÄLLE KIITOKSEKSI OMA OSUUS ILMAISEKSI!

KUINKA TOIMIN?

Ole yhteydessä sisäisestä henkisestä hyvinvoinnista mahdollisesti kiinnostuneisiin ystäviisi ja tuttaviisi esim. lähettämällä alla olevasta linkistä esite kutsuksi. Miettikää teille sopivia päivämääriä ja ole sitten yhteydessä minuun kotikustujen varaamiseksi. KERRO SAMALLA MINULLE HIEMAN RYHMÄSTÄNNE JA TOIVEISTANNE (ESIM. IKÄHAITARI, ONKO ERITYISIÄ TOIVEITA ESIM. VANHEMMUUDESSA JAKSAMISEEN, PARISUHTEESEEN, VANHENEMISEEN TMS.) NIIN RÄÄTÄLÖIN ILLAN ANNIN JUURI TEILLE SOPIVAKSI. ´ Kotiympäristön puitteet tukevat ihanteellisesti teidän kykyä antautua harjoituksille ja sisäiselle eheyttävälle kokemukselle!

”Me olemme unohtaneet sen minkä kivet, kasvit
ja eläimet ovat aina tienneet. Olemme unohtaneet
miten olla – olla hiljaa, oma itsemme,
olla siellä missä elämäkin:
Tässä ja Nyt.”

– Eckhart Tolle

Tulostettavan esitteen saat täältä.

Photo: Flaming SEO Consulting