Blog

Hyvän uudenvuoden toivotuksin

    Olisiko aika lepyttää sisäinen kriitikko ja kokeilla hyväksyvämpää asennetta itseen? Näin uuden vuoden kunniaksi?   Tuntemattoman runoilijan sanoin toivotan Sinulle Ihanaa Vuotta 2013: ”Mitä elämässäsi muuttuisi siskoni jos vähitellen alkaisit puhella itsellesi ystävällisesti. Kohtelisit kuin rakkainta ihmistäsi kyselisit vointiasi täyttäisit toiveitasi.   Mitä elämässäsi muuttuisi siskoni jos vähitellen alkaisit puhella itsellesi armahtavaisesti Kohtelisit kuin kunnioittamaasi ihmistä arvostaisit piirteitäsi hyväksyisit virheitäsi etkä enää ... Read more »

Suojattu: 11. Tietoinen hengittäminen

Tietoinen Hengittäminen Tervetuloa sisäiselle matkalle kehosi maailmaan! Terapeuttista!

Miksi vanhemman hyvinvointi on erityisen tärkeää?">Miksi vanhemman hyvinvointi on erityisen tärkeää?

Kiire, stressi. Miksi vanhemman hyvinvointi on erityisen tärkeää? Kuulenko lastani?   LAPSET JA NUORET SAMOIN KUIN AIKUISETKIN VOIVAT TÄNÄ PÄIVÄNÄ YHÄ ENENEVÄSSÄ MÄÄRIN HUONOSTI. KIIRE RASITTAA NIIN VANHEMPIA KUIN LAPSIA. VANHEMMAT KAMPPAILEVAT JATKUVASSA RISTIPAINEESSA TYÖELÄMÄN JA PERHE-ELÄMÄN YHTEENSOVITTAMISESTA KESKENÄÄN. STRESSI TUNTUU KEHOSSA JA ... Read more »

Meditointi | Viimeisin villitys Suomen työpaikoilla!

Mindfulness ja Meditointi Hienoa, että mindfulnessin, hyväksyvän ja tietoisen läsnäolemisen harjoittelu on saamassa Suomessakin hyvää jalansijaa niin yksityisten ihmisten että jo yritysten ja työyhteisöidenkin keskuudessa! Kuten Taloussanomien artikkelista näkyy, on upeaa, että yritykset panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin ja sitä kautta tulosten parantamiseen ... Read more »

Suojattu: Kehomediaatio

Kehomediaatio Tervetuloa sisäiselle matkalle kehosi maailmaan! Klikkaa linkkiä alla kuunnellaksesi "Kehomeditaatio" -harjoitusäänitteen! "Kehomeditaatio" - HyvinvointiHarjoitusÄänite - Terapeuttista!

Luopumista ja hyväksyntää

Anteeksi rakas blogini kirjoittamattomuuteni. Tunteet ja ajatukset ovat risteilleet viime aikoina kovasti. Olen yrittänyt tarkastella niitä etäänpää, katsoa kuin teatterinäytelmää. Aika ajoin siinä onnistuen ja aika ajoin en. Koiramme on aika lähteä -onneksi toiseen perheeseen, ei vielä koirataivaaseen, mutta meille se ... Read more »

Mindfulness: Mielen vaellus suihkussa

Terapeuttista! Tietoisesti läsnäollen suihkussa. Juuri äsken: Menin iltasuihkuun kaikkinensa mukavan sunnuntaipäivän päätteeksi. Lämmin vesi virtasi, mutta tuskin huomasin sitä. Olin ottanut ilmeisesti shampoota käteeni, koska kun "tulin läpi ajatuksistani" tiedostin hierovani sitä hiuksiini. Hätkähdin. Minkähän aikaa olin ollut täysin ajatuksiini vaipunut, mutten ... Read more »

Hyvinvointi: Tiedostaa nykyhetken kauneus

Terapeuttista! On oivaltaa juuri tämän hetken kauneus. Se on tänään ollut helppoa: lähtiessäni töistä aurinko valaisi arktisen lumista maisemaa. Lumivallit ovat taas viime talvien tapaan huikeat, täytyy hidastaa, koska tiet ovat huonosti aurattuja parin päivän kovan lumimyräkän jäljiltä. Oivallan: hidastaminen on onneni, ... Read more »

Murheajatusten pilvileikki

Terapeuttista! Joustava suhde ajatuksiin murehtimisen tai märehtimisen sijaan. Taas vatsatautipotilas perheessämme. Viime yönä tuskan hiki nousee pintaani, kun nuorimmaiseni yskii ja kohta lentää kaaressa tavaraa sisuksista. EI VOI OLLA TOTTA! TAAAAAAS uusi sairaus!!! Viikko ehti vierähtää terveenä. Tuskaisat ajatukset vyöryy päälleni, ... Read more »

Hyvinvointi: Ystävän Seurassa

Terapeuttista! Yksi lapsi mukaan (jos on useampia), kamppeet kasaan ja yöksi Hyvän Ystävän luokse Kirjoitan lauantai-päivästä. Miten rentouttavaa jo automatka ystäväni luokse neljävuotiaan tyttäreni kanssa -sen saman tyttären, jonka uhmaa on kestänyt viikkoja ja nyt hän istuu lauhkeana kuin lammas etupenkillä. ... Read more »

Photo: Flaming SEO Consulting